Pub ja yökerho

Rento kohtauspaikka aina
aamun pikkutunneille asti

Rento kohtauspaikka aina aamun pikkutunneille asti! Teerenpesän pub ja yökerho tarjoavat monenlaista ohjelmaa, meille on helppo pistäytyä vaikkapa oluelle ja herkulliselle pubiaterialle. Pubin puolella syyskuussa pääset viikonloppuisin nauttimaan live musiikista.

PUBI AVOINNA 14- 24 ( 23.30 ) 2-28.10.2021

Yökerho kiinni toistaiseksi.

Pub

Loistavalla paikalla sijaitseva pubi on erinoimainen treffauspaikka kaikenlaiseen juhlimiseen. Pubissa pääset mahtavaan kisatunnelmaan kahden screenin ja usean television voimin. Kavereiden kanssa viihdyt biljardipöydän ääressä tai dartsia heittäen. Iltoja viihdyttävät viikonloppuisin vaihtuvat trubaduuri- sekä duo esiintyjät. Tule ja nauti Lapin aidosta tunnelmasta viihtyisässä pubissa ystävien kera!

Huom. Ruskassa 2021 ei järjestetä perinteisiä naistentansseja koronatilanteesta johtuen!!!

Pub menu

Pubissa on myös oma menu, voit ottaa pienempään nälkään erilaisia dippiruokia tai nauttia isompaan nälkään kunnon burgeraterian hyvän juoman kera.

Katso pub menu

Yökerho

Teerenpesän yökerhossa riittää menoa joka illalle! DJ soittaa livenä alkuillasta toivottuja karaokekappaleita ja loppuillasta pääset DJ:n vauhdittamana tanssimaan kuumimpien hittien tahtiin. Täällä pääset Saariselän parhaiden bileiden tunnelmaan jo heti alkuillasta alkaen! Ruska 2021 poikkeaa normaalista tutusta seuraavanlaisesti: yökerho ei ole avoinna emmekä järjestä naistentansseja koronatilanteesta johtuen.

Ajankohtaista

Teerenpesässä sattuu ja tapahtuu, mutta mitä? Se selviää tutustumalla tapahtumatarjontaamme ja muihin tietämisen arvoisiin asioihin.

Lue lisää