Pub ja yökerho

Rento kohtauspaikka aina
aamutunneille asti

Rento kohtauspaikka aina aamutunneille asti! Teerenpesän pub ja yökerho tarjoavat monenlaista ohjelmaa, meille on helppo pistäytyä vaikka oluelle ja herkulliselle pubiaterialle tai viihtyä yökerhossa karaoken ja tanssin maailmassa.

Pubi avoinna

klo 15.00 – 24.00

4.10 alkaen

Olemme kiinni 29.9 - 3.10.2019 välisen ajan.

Pub

Loistavalla paikalla sijaitseva pubi on erinoimainen treffauspaikka kaikenlaiseen juhlimiseen. Pubissa pääset mahtavaan kisatunnelmaan kahden screenin ja usean television voimin. Kavereiden kanssa viihdyt biljardipöydän ääressä tai dartsia heittäen. Iltoja viihdyttävät kausittain vaihtuvat trubaduuriesiintyjät tai bilebändit pikkutunneille asti. Tule ja nauti Lapin aidosta tunnelmasta viihtyisässä pubissa ystävien kanssa!

Pub menu

Pubissa on myös oma menu, voit ottaa pienempään nälkään erilaisia dippiruokia tai nauttia isompaan nälkään kunnon burgeraterian hyvän juoman kera.

Katso pub menu

Yökerho

Teerenpesän yökerhossa riittää menoa joka illalle! DJ soittaa livenä alkuillasta toivottuja karaokekappaleita ja loppuillasta pääset DJ:n vauhdittamana tanssimaan kuumimpien hittien tahtiin. Täällä pääset Saariselän parhaiden bileiden tunnelmaan jo heti alkuillasta alkaen! Jos nostalgiset lavatanssit kiinnostavat, niin Teerenpesän parketille pääset pyörähtelemään perinteisten naistentanssien tahtiin ruskassa huippuorkesteri Channel Fourn tahdittamana kuumimmilla sesonkiviikoilla 8.9 – 19.8 sunnuntaisin, tiistaisin ja torstaisin. 20-21.9 lavan ottaa haltuun Maya Paakkari & Jam Group.

Ajankohtaista

Teerenpesässä sattuu ja tapahtuu, mutta mitä? Se selviää tutustumalla tapahtumatarjontaamme ja muihin tietämisen arvoisiin asioihin.

Lue lisää