Pub ja yökerho

Rento kohtauspaikka aina
aamun pikkutunneille asti

Rento kohtauspaikka aina aamun pikkutunneille asti! Teerenpesän pub ja yökerho tarjoavat monenlaista ohjelmaa, meille on helppo pistäytyä vaikkapa oluelle ja herkulliselle pubiaterialle.

PUBI AVOINNA 15-24

Pub

Loistavalla paikalla sijaitseva pubi on erinoimainen treffauspaikka kaikenlaiseen juhlimiseen. Pubissa pääset mahtavaan kisatunnelmaan kahden screenin ja usean television voimin. Kavereiden kanssa viihdyt biljardipöydän ääressä tai dartsia heittäen. Toisinaan iltoja viihdyttävät viikonloppuisin vaihtuvat trubaduuri- sekä duo esiintyjät. Tule ja nauti Lapin aidosta tunnelmasta viihtyisässä pubissa ystävien kera!

18-20.8 Pubin puolella meitä viihdyttää Janne”Hassu”Hietala & Ville Palin & Niko Niemelä

Huom. Ruskassa 2022 perinteiset naistentanssit tiistaisin ja torstaisin, viikolla 38 myös keskiviikkona !!!

Pub menu

Pubissa on myös oma menu, voit ottaa pienempään nälkään erilaisia dippiruokia tai nauttia isompaan nälkään kunnon burgeraterian hyvän juoman kera.

Katso pub menu

Yökerho

Teerenpesän yökerhossa riittää menoa joka illalle! DJ soittaa livenä kuumimpia hittejä, joten täällä pääset Saariselän parhaiden bileiden tunnelmaan jo heti alkuillasta klo 21 alkaen!

Ajankohtaista

Teerenpesässä sattuu ja tapahtuu, mutta mitä? Se selviää tutustumalla tapahtumatarjontaamme ja muihin tietämisen arvoisiin asioihin.

Lue lisää